Belépés
Új recept írása | Receptjeim | Kedvenc receptjeim | Receptek
Márton napi töltött libanyak recept Kedvelt receptek
Fogás: főétel, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 60 perc, Nehézségi szint: könnyű
Hozzávalók 4 főre
» 4 db libanyakbőr
» 10 dkg libamáj
» 2 db burgonya
» 2 fej vöröshagyma
» só
» bors
» 2 evőkanál libazsír
» 1 db főtt sárgarépa
» 10 dkg főtt libahús
» 1 db tojás
» 2 evőkanál zsemlemorzsa
Tetszik a recept. Berakom a kedvenc receptjeim közé!
Elkészítés:

A vöröshagymát apró kockára vágjuk és 1 evőkanál zsíron megpirítjuk.Hozzáadjuk a kockára vágott liba májat és még pár percig pirítjuk. Ízlés szerint sózzuk és borsozzuk.
Közben a burgonyát héjában megfőzzük, megtisztítjuk és krumpli nyomóval áttörjük.
A főtt sárgarépát és a főtt húst is aprón darabokra vágjuk, és mindegyiket a libamájhoz keverjük. Hozzáadunk 2 evőkanál zsemlemorzsát, és a tojást. A libanyak bőr egyik végét egy fogpiszkálóval össze tűzzük és az elkészített masszával megtöltjük. A töltés után a másik végét is összetűzzük fogpiszkálóval.
Egy sütőedényt liba zsírral kikenünk bele rakjuk a töltött libanyakakat és kevés vizet adunk hozzá. Lefedjük fóliával és 160 C fokos sütőben 20 percig sütjük. Levesszük a fóliát és pár perc alatt megpirítjuk
Megjegyzés / tipp:

Jó étvágyat kívánok!
0 komment 8 ember kedveli elenacska
2014.09.18 18:16
Néhányan, akik kedvelik ezt a receptet:
Kommentek Új komment
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét!
Címkék
vöröshagymát apró, kockára vágott, burgonyát héjában, főtt sárgarépát, főtt húst, libamájhoz keverjük, fogpiszkálóval össze, elkészített masszával, töltés után, másik végét, sütőedényt liba, töltött libanyakakat, fogpiszkálóval, fogpiszkálóval, megtisztítjuk, zsemlemorzsát, vöröshagymát, zsemlemorzsa, libanyakakat, megpirítjuk, összetűzzük, vöröshagyma, mindegyiket, libanyakbőr, elkészített, megpirítjuk, Hozzáadjuk, sárgarépát, megtöltjük, libamájhoz, sütőedényt, Hozzáadunk, burgonyát, borsozzuk, Levesszük, masszával, sárgarépa, darabokra, libanyakbőr, libamáj, burgonya, vöröshagyma, bors, evőkanál libazsír, főtt sárgarépa, főtt libahús, tojás, evőkanál zsemlemorzsa,
Betyár batyu
0 komment 7 ember kedveli
Aszaltszilvás csirkemell
0 komment 4 ember kedveli
Szanyi legényfogóleves
0 komment 1 ember kedveli
Brokkolis csirkemell
0 komment 13 ember kedveli
Mexikói tésztasaláta
0 komment 2 ember kedveli
Egyszerű túrófánk
0 komment 10 ember kedveli
Gyümölcskenyér
0 komment 5 ember kedveli
Csokis gesztenyegolyó
5 komment 158 ember kedveli
Málnás kocka sütés nélkül
0 komment 15 ember kedveli
Joghurt torta gyümölcsökkel
0 komment 4 ember kedveli
Gyömbéres sertésszelet
0 komment 2 ember kedveli
Borsóleves vajas galuskával.
0 komment 5 ember kedveli
Feta sajtos zöldsaláta
0 komment 4 ember kedveli
Szezámos szilvagolyók !
0 komment 4 ember kedveli
Sarkadi pecsenye!
0 komment 21 ember kedveli
Erdélyi raguleves
1 komment 61 ember kedveli
Receptbázis - A legfinomabb házi receptek gyűjteménye
© 2024 TVN.HU Kft.